המתכון: פאאה עם ירקות
המצרכים:
2 כוסות אורז מלא/לבן
1 פלפל ירוק / אדום/כתום
2 גזרים
1/2 כרוב לבן
1 סלרי (גבעול + עלים)
1 בצל לבן יבש
1/4 כוס שמן זית
4 כוסות מים
כף מלח הימאלייה
כף פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
1. מחממים מעט את השמן בסיר.
2. קוצצים את הבצל היבש ומוסיפים אותו לטיגון בסיר.
3. חותכים את כל שאר הירקות לחתיכות קטנות ומכניסים לסיר.
4. מוסיפים את האורז והמים ומערבבים היטב.
5. כשהמים רותחים מוסיפים את הפפריקה והמלח.
6. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.
7. הפאאה מוכנה כאשר כל המים שבסיר נגמרו.
*הצעת הגשה: ניתן להוסיף לתבשיל גרגירי תירס, אפונת גינה, פטריות ועוד ירקות שאוהבים






