המזון מאפשר לילדים גדילה והתפתחות בשלבים הקריטיים בחייהם, ובנקודה זו ממש אנו נדרשים כאנשי חינוך (הורים ומורים) להקנות להם את כל המידע הנדרש על מנת שידעו "לטפל" בגופם בצורה הטובה, המושכלת והנכונה ביותר.

באווירת תוכניות וטרנד הבישול מעניק חוג הבישול כמה שעות של כיף, גיבוש וחוויה עבור הילדים.

החוג מועבר באווירה של צחוק ומשחק, תוך שילוב הסברים מקצועיים ומדעיים על המזון, מרכיביו (סיבים תזונתיים, ויטמינים, מינרלים ועוד), מאפייני המזון הבריא והשפעתו, שיטות בישול ועוד.

חוגי בישול בגנים, צהרונים ומועדוניות

במהלך החוג יינתנו הסברים בשילוב הדגמות על התופעות הכימיות המתרחשות במטבח, לדוגמא פעולת ה-"נשימה" של השמרים שתודגם ע"י ניסויי משעשע עם בלון.

בכל מפגש אנו לומדים על נושא אחר ומכינים מאכל אשר הילדים אוכלים ממנו ואף לוקחים הביתה לטעימה של בני ביתם.

להלן דוגמאות ממגוון המאכלים של חוג הבישול:

  • מגוון מרקים בחורף

  • פסטות ברטבים שונים

  • מאכלים לכבוד חגי ישראל

  • מאכלי עמים

  • עוגות ועוגיות

 חוגי בישול בגנים, צהרונים ומועדוניות

דרך החוגים – כשחוג הופך להיות דרך חיים : )

קטגוריות השירותים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





לקוחות כותבים

לכל מאן דבעי
הנדון: מכתב המלצה

בשנת הלימודים תש"ע הועסקה הגב' רויטל אדמוני כמדריכת חוגי ההעשרה בצהרוני גני הילדים של "מקום בלב" רשת המתנ"סים בראש העין. במסגרת תוכנית ההעשרה נהנו הילדים ממגוון חוגים – בישול, מדע ומשחקי חשיבה. במסגרת עבודתה גילתה רויטל אחריות, יצירתיות ומקצועיות כלפי תפקידה בכלל וכלפי הילדים בפרט. בטוחני כי ביכולתה לתרום מאישיותה ומכישוריה בכל מסגרת חינוכית בה תבחר.

בברכה, מנגדי עטרה
מנהלת הגיל רך, רשת המתנ"סים בראש העין

מנגדי עטרה, רשת המתנסים בראש העין
חוג בישול מבית היוצר של "דרך החושים":

כל אמא רוצה שהילדה שלה תאכל אוכל בריא ומזין. מה לעשות שהבת שלי, בכיתה ג', בוחרת מאז ומתמיד במתוקים עם העדפה ברורה למזון בעל ערך תזונתי דל? התפריט שלה בהתאם לכך, נותר מצומצם ופשוט, וירקות? – הס מלהזכיר ("איכס…" אם מישהו לא הבין).

ואז ביקשה ביתי להצטרף לחוג בישול. החוג של רויטל התגלה כהרבה יותר משעה וחצי של שעשוע יצירתי בשבוע… איכשהו, תוך שבועות ספורים התחילו לפקוד את בייתנו מיני מאכלים שהם אינם רק "שניצל ופסטה": לזניה עם רסק עגבניות, שקשוקה ירקות, טחינה (כמרכיב סודי בסלט), ו…גולת הכותרת אצלנו בבית: מג'דרה עם עדשים מונבטים שהפכו למאכל תאווה!! – מי היה מאמין?

פתאום התחילה הבת שלי לטעום מאכלים נוספים שעד אז היו "מוקצים" והתפריט בבית הועשר במידה רבה, הוספנו אורז מלא, קינואה ועוד. איך רויטל עשתה את זה? – זה הסוד שלה וכשמשהו מצליח כל כך – אני לא שואלת שאלות מיותרות. מה שבטוח הוא, שאני לא העליתי על הדעת שחוג של פעם בשבוע יכול להביא איתו שינוי כזה אלינו הביתה, וכל זאת בדרך של נועם, למידה והנאה.

תודה לך רויטל על החוג המקסים, הטעים והבריא !

חנה מאיק, אמא של דנה וגאיה

חנה מאיק

הנני ממליצה בחום על הגב' האהובה רויטל אדמוני – מנהלת חברת "דרך החושים" אשר העבירה חוג בישול בצהרונית שלי במשך 3 שנים. רויטל, דמות מוערכת ומוערצת ע"י הילדים, מלאת חום, אהבה, סבלנות, נתינה ועם לב רחב. לא בכדי שמה הולך לפניה… : )

ממליצה בחום!!!!!!!!

אריאלה קהלת, "צהרון אריאלה"
ראש העין

אריאלה קהלת, צהרון אריאלה

גם טעים גם נעים!!!

בתור מנהל מועדונית זכיתי להכיר את רויטל ואלה ויותר מכל זכו הילדים, הכנה של אוכל טעים ובריא, גישה נעימה ומקצועיות גבוהה, והכל מוגש עם חיוך והרבה אהבה 🙂

יישר כח

אמנון קידר