המתכון: רוגלאך במילוי שוקולד

רוגלאך במילוי שוקולד

המצרכים

המצרכים לבצק ליחידה / שניים:

2 כפות גדושות קמח חיטה/כוסמין מלא
1/2 כפית שמרים יבשים
1 כפית סוכר קנים שטוחה
קורט מלח הימאלייה
2 כפות קרם קוקוס

1 כף מים חמימים

המצרכים למלית:

1 כף סוכר קנים
2 כפות קקאו טבעי
1 כפית קינמון
2 כפות קרם קוקוס

אופן ההכנה:

1. מערבבים יחד את כל חומרי הבצק לקבלת בצק אחיד ומביאים להתפחה.
2. מרדדים את הבצק לצורת משולש ומורחים את המלית על כל הבצק
3. .מגלגלים את החלק הרחב עד לשפיץ של צורת המשולש
4. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5. אופים בתנור שחומם מראש בחום של 180מעלות למשך 20 דקות.

*ניתן למרוח מעל הקוראסונים סירופ המורכב מ: מייפל טבעי ומים רותחים.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!