המתכון: חומוס פטריות (טבעוני)

חומוס פטריות

כי מי לא אוהב חומוס פטריות?

וואו!!!! השילוב של חומוס עם פטריות מעל פשוט שובר את הלב!
אני מציגה בפניכם את המתכון שלי לחומוס פטריות.
חשוב לי שתדעו שלקח לי המון זמן להגיע למתכון המושלם: ביקרתי בהמון ערים בארץ ודיברתי עם הרבה מומחים בתחום וכשהצלחתי – הייתי כל כך גאה בעצמי.
אני מגישה לכם את המתכון הכי טוב לחומוס פטריות שתמצאו!!

המצרכים לממרח החומוס

1 כוס של גרגירי חומוס מבושלים ורכים
2 כפות טחינה גולמית של הררית
מיץ לימון,פפריקה מתוקה, פלפל, מלח לפי הטעם
4 כפות מים

המצרכים לתבשיל הפטריות

1 בצל גדול
1/2 קופסת פטריות טריות
קורט מלח
כף שמן זית
כפית כורכום

אופן ההכנה

1. מפרידים את גרגירי החומוס מקליפתם ומועכים אותם עם מזלג.
2. מוסיפים את הטחינה הגולמית, המים, התבלינים ומערבבים עד לקבלת מחית.
3. קוצצים את הבצל והפטריות ומטגנים אותם בשמן הזית.
4. מתבלים במלח ובכורכום.
5. מורחים את ממרח החומוס על צלחת ומניחים את תבשיל הפטריות במרכז.

* מומלץ לנגב עם פיתה / לחם מקמח מלא.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!