המתכון: ג'חנון ללא גלוטן

המצרכים:

540 גרם קמח תגמיש משופר (מסדרת קמחי תמי)
320 גרם מים חמים
100 גרם דבש
10 גרם מלח הימאלייה

לשימון הבצק:

100 מ"ל שמן קוקוס במצב נוזלי

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הקמח והמלח בקערה.
2. מערבבים את הדבש והמים החמים בכוס עד להמסה של הדבש. .
3. מוסיפים את המים עם הדבש המומס לקערת הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
4. מחלקים את הבצק לחתיכות של 100 גרם ומשטחים כל חתיכה לדף דק .
5. מורחים את דף הבצק בשכבה דקה של שמן קוקוס ומקפלים את שני הצדדים לאמצע הבצק אחד על השני עד לקבלת מלבן ארוך.
6. מגלגלים את הבצק מקצה המלבן עד סופו.
7. מניחים בתחתית סיר ג'חנון פרוסות לחם ומעל הלחם נייר אפייה. את הג'חנונים המגולגלים מניחים על נייר האפייה וסוגרים את הסיר.
8. אופים את הג'חנון בחום של 180 מעלות למשך כ-45 דקות עד להשחמה.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!