המתכון: מרק בורשט

המצרכים:

1 סלק בינוני
1/4 כרוב סגול
1 בצל סגול
מלח ופלפל לפי הטעם
1/2 חבילת שמיר
2 גזרים
מיץ מחצי לימון טרי

אופן ההכנה:

1. חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות ואת השמיר קוצצים דק.
2. מכניסים את כל הירקות החתוכים לסיר עם מים ומביאים לרתיחה.
3. כשהמים רותחים מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את מיץ הלימון.
4. המרק מוכן כשהירקות רכים.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!