המתכון: וופל בלגי

המצרכים:

1 כוס קמח מלא (חיטה, כוסמין, שיפון)
1/4 כוס סוכר קנים אורגני
1 ביצה
4 כפות שמן זית
4 כפות מים
1/2 כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל המצרכים יחד עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.
2. משמנים את מכשיר הוופל בעזרת מברשת אפייה ומעט שמן.
3. שופכים את הבלילה למכשיר הוופל עד לחצי הגובה וסוגרים את מכשיר הוופל.
4. כשנורת המכשיר הופכת לירוקה פותחים את המכשיר ומוציאים את הוופל המוכן.
5. שופכים שוב מהבלילה למכשיר הוופל וחוזרים על פעולת האפייה במכשיר עד שהבלילה נגמרת.

*ניתן לשפוך סירופ מייפל טיבעי מעל הוופל המוכן.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!