המתכון: מרק כתום

מרק כתוםהמצרכים:

1/2 דלורית
1 בטטה גדולה
2 גזרים
כוס עדשים כתומות שטופות היטב
1 תפוח אדמה קטן
קורט פלפל שחור
1 כפית מלח הימאלייה
1/2 כפית קינמון

אופן ההכנה:

1. מקלפים את הבטטה, הגזר, תפוח האדמה, הדלורית וחותכים אותם לקוביות קטנות.
2. מכניסים לסיר את כוס העדשים יחד עם כל הירקות שחתכנו וממלאים במים עד לגובה הירקות.
3. מבשלים ומביאים לרתיחה עד להתרככות הירקות.
4. טוחנים את תוכן הסיר בעזרת בלנד מוט עד לקבלת מחית חלקה.
5. מתבלים בקינמון, פלפל שחור ומלח.

*ניתן להוסיף קרוטוני סלרי מעל המרק.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!