המתכון: תבשיל טופו חריף-מתוק על מצע אורז בר (טבעוני בריא)
המצרכים
1 כוס אורז בר
6 כוסות מים
1 חבילת טופו רך (לא משי)
1/2 כוס צ'ילי מתוק
1 כף שום כתוש
1/2 כוס טחינה גולמית של הררית
10 כפות סירופ אגבה
1 כף מלח אטלנטי
אופן ההכנה
1. מרתיחים את המים בסיר ומכניסים פנימה את האורז. מבשלים עד שהאורז מתרכך.
2. מחממים במחבת את החומץ והאגבה על אש קטנה במשך 10 דקות.
3. מוסיפים פנימה את הצ'ילי, השום, הטופו, הטחינה והמלח ומערבבים היטב למשך 5 דקות.
4. מגישים את תבשיל הטופו מעל אורז הבר.