המתכון: עוגת גבינה טבעונית

עוגת גבינה טבעוניתהמצרכים

3 כוסות קשיו מושרים
1.5 כוסות שקדים
2 כפות סירופ אגבה
1.5 כוסות תמר מג'הול
מיץ מחצי לימון
2 כפות פתיתי קוקוס
250 מיליליטר מי קוקוס (של  (AROY-D
1/2 כוס קרם קוקוס
כפית קינמון
2 כוסות פירות קפואים אדומים (דובדבנים, פטל, אוכמניות)

אופן ההכנה:

בסיס העוגה:

  1. טוחנים את התמרים, שקדים והקינמון ביחד עד לקבלת עיסה דביקה
  2. משטחים את העיסה בתחתית התבנית היטב ומכניסים להקפאה

קרם הגבינה:

  1. טוחנים בבלנדר את הקשיו, הלימון, מי הקוקוס, וקרם הקוקוס, שבבי הקוקוס ואת סירופ האגבה עד לקבלת קרם חלק.
  2. מוציאים את הבסיס מהמקפיא ושופכים 2/3 מקרם הגבינה על בסיס השקדים
  3. מכניסים שוב להקפאה

להכנת הציפוי:

  1. טוחנים בבלנדר את הפירות הקפואים, הדבש והקרם שנשאר
  2. מוציאים את עוגת הגבינה מהמקפיא
  3. שופכים את הקרם האדמדם מעל עוגת הגבינה
  4. מכניסים שוב למקפיא לשעתיים

*הצעת הגשה: מומלץ להעביר את העוגה מהמקפיא למקרר כשעה לפני ההגשה

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!