המתכון: סופלה שוקולד בגרסא ה-קצת יותר בריאה

סופלה שוקולד טבעוני בריאהמצרכים לקוקוט אחד:

1 כף גדושה קמח כוסמין מלא
1 כף שטוחה סוכר קנים אורגני
2 כפות מים
2 כפות קרם קוקוס
מעט אבקת אפייה
1 כף שטוחה אבקת קקאו טבעית (raw)

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערה עד לקבלת בלילה חלקה בלי גושים.
2. שופכים את הבלילה לתוך קוקוט.
3. אופים בחום של 180 מעלות למשך 15 דקות (תלוי בעוצמת התנור).

*ניתן להכניס קוביית שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו לתוך הקוקוט מיד לאחר האפייה.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!