המתכון: קציצות טופו ברוטב עגבניות (טבעוני בריא)

קציצות טופו ברוטב עגבניותהמצרכים

חבילת טופו רך (300 גרם)
צרור כוסברה
2 בצלים גדולים
1 גמבה אדומה
2 עגבניות
2 שיני שום
שמן זית
רסק עגבניות (חבילה קטנה)
מלח, חוויאג למרק ופפריקה מתוקה לפי הטעם

אופן ההכנה

1. טוחנים את הטופו היטב וקוצצים בצל אחד וצרור כוסברה (ללא הגבעולים).
2. מערבבים את הטופו הטחון, הבצל והכוסברה הקצוצים, מטבלים בחוויאג למרק, מלח ו-2 כפות שמן זית.
3. קורצים עיגולים, משמנים אותם במעט שמן זית, ומכניסים לתנור מחומם ל200 מעלות למשך רבע שעה (עד שהקציצות מתקשות קצת).
4. כשהקציצות בתנור, קוצצים את הבצל השני, שיני השום, הגמבה והעגבניות.
5. מטגנים את הבצל, מוסיפים את שיני השום הקצוצים. לאחר הזהבה מוסיפים את הגמבה ומערבבים. לאחר כ-2 דקות מוסיפים את העגבניות ומערבבים היטב.
6. לאחר שהעגבניות רכות, מוסיפים מים רותחים, רסק עגבניות, מעט מלח ופפריקה מתוקה ומבשלים כ-5 דקות באש נמוכה.
7. לאחר שהקציצות מתקררות טיפה מכניסים את הקציצות לסיר ומבשלים כ-10 דקות באש נמוכה.

*ניתן להוסיף לתבשיל תפוחי אדמה.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!