המתכון: קניידלעך ים תיכוני

מי אמר שקניידלעאך חייב להיות רק פולני? ואולי אפשר אחרת?
לא במקום חס וחלילה 🙂 אלא בנוסף .
אז חשבתי, הוספתי, ערבבתי ו…יצא לי טעם מדהיםםםםםםםםם
מוזמנים להתפרע ולדמיין כאילו יצאנו ממצרים…אהה…ממדינות הים התיכון :-).

חג פסח שמח ו… מזרחי  🙂

קניידלעאך ים תיכוני עם טחינההמצרכים

2 כוסות קמח מצה
1/2 כוס טחינה גולמית של הררית
1 כפית פלפל שחור
1/2 כוס מים לתערובת הקניידלעאך
1 כוס אפונת גינה טרייה או לקט קפוא
1/2 ליטר מים למרק הקניידלעאך
כף מלח הימלאייה למרק הקניידלעאך

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל המצרכים לתערובת יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
2. יוצרים עיגולים מהתערובת שהתקבלה.
3. מרתיחים את ליטר המים ומבשלים את עיגולי הקניידלעאך בסיר.
4. כעבור 10 דקות מוציאים את הקניידלעאך מהסיר ומכניסים את אפונת הגינה לסיר עם המים הרותחים.
5. מבשלים את האפונה במשך רבע שעה ולאחר מכן מכניסים את הקניידלעאך שוב לסיר ומכבים את האש
6. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב.

*ניתן להחליף את אפונת הגינה בגרגירי חומוס קפואים ומבושלים.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!