סופגניות אפויות עם קרם שוקולד

המתכון: סופגניות אפויות עם קרם שוקולד (טבעוני בריא)

סופגניות אפויות עם קרם שוקולדמצרכים ל 10 סופגניות

250 גרם קמח כוסמין
1/2 כף שמרים (5 גרם)
2 כפות דבש/סילאן
90 גרם חלב סויה
30 גרם רסק תפוחים
35 גרם שמן קוקוס
1/4 כפית מלח

מצרכים לקרם השוקולד

חבילת טופו משי
250 ג' שוקולד מריר
2 כפות חלב סויה
1 כפית קקאו
1 כפית תמצית וניל
2-3 כפות סירופ אגבה
קורט מלח

אופן ההכנה לסופגניות

1. מערבבים בקערה גדולה את הקמח והמלח.
2. מערבבים בכוס היטב את השמרים, הדבש וחלב הסויה עד להתססה (כ-10 דקות).
3. מוסיפים את תערובת השמרים אל הקמח ובהדרגה מוסיפים את שאר החומרים.
4. לשים עד לקבלת בצק אחיד ודביק למגע.
5. מניחים לבצק לתפוח עד שהוא מכפיל את נפחו.
6. קורצים עיגולים מהבצק ומניחים אותם על נייר אפייה בתבנית.
7. אופים בחום של 180-200 מעלות למשך כ-30 דקות או עד לקבלת צבע שחום.
8. מוציאים את הסופגניות להתקררות ומזריקים פנימה את קרם השוקולד.

אופן ההכנה לקרם השוקולד

1. טוחנים את כל החומרים יחד במטחנה חזקה עד שמקבלים קרם חלק.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

  • נקטרינות בקערה

ריבת נקטרינות

  • ריבת שום

ריבת שום

  • שייק צהוב

שייק צהוב

  • שייק סגול

שייק סגול

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





2016-12-12T19:26:05+00:00