המתכון: לחמניות תבלינים

המצרכים:

500 גרם קמח מלא (כוסמין/חיטה/שיפון)
1 כף שטוחה מלח הימאלייה
1 כפית גדושה שמרים יבשים
250 גרם מים חמימים
כפית סוכר
100 גרם שמן זית

לציפוי הלחמניות:

כפית כורכום
כפית כמון
כפית פפריקה
2 כפות מים
1 כפית שמן

אופן ההכנה:

1. מערבבים את השמרים, הסוכר והמים החמימים בכוס ומערבבים היטב עד להמסת הסוכר.
2. מערבבים בקערה את הקמח והמלח.
3. מוסיפים לקערת הקמח את מי השמרים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד (מוסיפים מים במידת הצורך).
4. מוסיפים את השמן לקערת הבצק ולשים את השמן פנימה.
5. מניחים את הבצק להתפחה כחצי שעה.
6. יוצרים צורות מהבצק ומניחים בתבנית על נייר אפייה.
7. מערבבים בקערה את ציפוי הלחמניות ומורחים על הבצק.
8. אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ-20 דקות.

*ניתן להוסיף תבלינים לפי הטעם.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!