ספגטי ברוטב עגבניות

המתכון: ספגטי ברוטב עגבניות

ספגטי ברוטב עגבניות

המאכל האהוב על כולנו: פסטה ברוטב עגבניות

נכון, פסטה ברוטב עגבניות זה מתכון יחסית פשוט. אך הפסטה שלנו עשויה בצורה בריאה יותר. הילדים והמבוגרים ביחד, כולם יהנו מפסטה טעימה וכמובן בגלל שהיא ביראה- מבחינת הכמות יאכלו פחות. כי השובע מגיע מהר יותר. הפסטה מקמח כוסמין היא המומלצת ביותר מהפסטות ואנו ממליצים מעכשיו להתחיל לבשל רק על פי המכון לפסטה ברוטב עגבניות שלנו 🙂

המצרכים לספגטי

1 חבילת ספגטי מקמח כוסמין
כפית מלח

המצרכים לרוטב

1 בצל
3 עגבניות
1/2 קופסת רסק עגבניות
כפית אורגנו
כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
5 כוסות מים

אופן ההכנה

1. מבשלים את הספגטי בסיר מים רותחים יחד עם המלח.
2. כשהספגטי רך שוטפים במים קרים ומסננים.
3. חולטים את העגבניות (מכניסים אותן לקערה עם מים רותחים) ומקלפים מהן את הקליפה.
4. קוצצים את העגבניות והבצל ומבשלים אותם יחד בסיר.
5. מוסיפים לסיר את רסק העגבניות, המלח, הפלפל שחור, האורגנו והמים ומביאים לרתיחה.
6. מנמיכים את האש ומבשלים את הרוטב במשך 10 דקות.

* הצעה- מגישים את הרוטב בנפרד. מעל הספגטי

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





2017-06-11T14:57:34+00:00