המתכון: פסטה בולונז (טבעוני בריא)

פסטה בולונז

פסטה בולונז טבעוני וטעיםםםםםם!

המצרכים:

חבילת טופו במרקם רך (לא משי)
1 בצל לבן יבש
סלסלת  פטריות טריות
5 שיני שום
1 גבעול סלרי
1 גמבה אדומה
8 עגבניות שרי
3 כפות רסק עגבניות
3 כפות שמן זית
חבילת פסטה מקמח כוסמין מלא.

אופן ההכנה

1. מבשלים חבילת פסטה מקמח כוסמין מלא לפי ההוראות שעל האריזה.
2. מחממים את שמן הזית במחבת רחבה.
3. קוצצים את כל הירקות, ומוסיפים אותם לשמן החם בהפרש של שלוש דקות בסדר הבא – בצל, שום, עגבניות, גמבה, פטריות, סלרי.
4. מוסיפים את רסק העגבניות וכוס מים פושרים.
5. חותכים את הטופו לקוביות ומוסיפים לרוטב החם.
6. מבשלים כ-10 דקות (מוסיפים מים במידת הצורך).
7. מגישים את רוטב הבולונז מעל הפסטה המבושלת.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!