פסטה בולונז

המתכון: פסטה בולונז (טבעוני בריא)

פסטה בולונז

פסטה בולונז טבעוני וטעיםםםםםם!

אין זה כאילו לא אכלתם פסטה בולונז עד שלא אכלתם את הפסטה בולונז שלי. אתם חייבים לנסות ולראות כמה טעים זה! אתם הולכים להתמכר ולהראות לכולם איזה בשלנים מעוליםםם אתם!! יחשבו שהזמנתם את המנה משף יוקרתי…
אז למה אתם מחכים ?? 🙂

המצרכים

חבילה של סייטן בטעם בולונז (אני השתמשתי בחברת טבע דלי)
1 בצל
5 פטריות טריות
3 שיני שום
1 גבעול סלרי
1 גמבה אדומה
8 עגבניות שרי
3 כפות רסק עגבניות
3 כפות שמן זית
חבילת פסטה מקמח כוסמין.

אופן ההכנה

1. מבשלים חבילת פסטה מקמח כוסמין לפני ההוראות שעל האריזה.
2. מחממים את שמן הזית במחבת רחבה.
3. קוצצים את כל הירקות, והוסף אותם למחבת החמה בהפרש של שלוש דקות בסדר הבא- בצל, שום, סלרי, גמבה, פטריות, עגבניות.
4. מוסיפים את רסק העגבניות וחצי כוס מים פושרים.
5. מוסיפים את חבילת הבולונז וערבב היטב.
6. מבשלים כ-8 דקות (הוסף מים במידת הצורך).
7. מגישים את רוטב הבולונז מעל הפסטה המבושלת.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





2017-06-13T09:25:55+00:00