המתכון: מרק עם קניידלך

קניידלך עם ירקותהמצרכים לקניידלך:

1 כוס קמח מצה מכוסמין מלא
1 תפו"א
קורט חוואיג'
קורט מלח הימאלייה
1/4 כוס מים

המצרכים למרק:

ליטר מים
חצי חבילת סלרי
2 גזרים
2 כפות חוואיג' גדושות
2 כפות מלח הימאלייה

אופן ההכנה

1.  מכניסים לתוך סיר את כל מרכיבי המרק ומביאים לרתיחה.
2.  מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה.
3. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקניידלך עד לקבלת עיסה אחידה ומגובשת.
4. יוצרים עיגולים בגודל הרצוי ומכניסים לתוך סיר המרק למשך 10 דקות.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!