שייק אדום

אנטי-אוקסידנטים (נוגדי חימצון) מסייעים בתהליך הבראת הגוף מתאים מעותים ו"מקולקלים".
פירות יער עשירים באנטי-אוקסידנטים ועל כן בריאים מאוד לגופינו.
ניתן לצרוך את פירות היער גם בגירסה הקפואה שלהם. כמות האנטי-אוקסידנטים אינה נפגעת
השייק האדום שלפנינו מורכב מפירות יער אדומים: תות שדה, פטל ודובדבנים.

המתכון: שייק אדום

שייק אדוםהמצרכים

חצי כוס תות שדה קפוא
חצי כוס פטל אדום
חצי כוס דובדבנים חמוצים
1 תפוח אדום
1 גמבה
חופן ג'וג'י ברי

אופן ההכנה

1. שוטפים היטב את הג'וג'י ברי.
2. חותכים לקוביות את התפוח והגמבה.
3. מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים.

*ניתן להוסיף מים / חלב שקדים לקבל שייק נוזלי יותר.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





2017-11-12T10:45:54+00:00