המתכון: אורז אדום עם שעועית ירוקה ברוטב עגבניות

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות על מצע אורז אדוםהמצרכים לאורז

1 כוס אורז אדום
3 כוסות מים
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח הימאלייה

המצרכים לתבשיל השעועית הירוקה

400 גרם שעועית ירוקה קפואה
3 עגבניות גדולות ואדומות
1 בצל יבש גדול
1 כפית מלח הימאלייה
2 כוסות מים
2 כף שמן זית
1 כף פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

1. מחממים בסיר את שמן הזית ושופכים פנימה את כל מצרכי האורז.
2. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. האורז מוכן כשהמים נגמרים.
3. מחממים במחבת את שמן הזית.
4. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות.
5. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ומוסיפים אותן לבצל שבמחבת.
6. מוסיפים את השעועית והמים ומערבבים היטב.
7. כשהתבשיל רותח מוסיפים את הפפריקה המתוקה ומנמיכים את האש.
8. מבשלים על אש נמוכה כרבע שעה.

*מגישים את האורז בצלחת כשתבשיל השעועית מעל

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!