המתכון: סלט קינואה עם רימונים

המצרכים

כוס קינואה לבנה
1.5 כוסות קינואה
חופן עלי נענע טריים
רבע כרוב לבן
10 עגבניות שרי
קורט מלח הימאלייה
כף שמן זית
מיץ מחצי לימון טרי
כפית דבש
קורט קינמון
2 כפות מים
חופן גרעיני רימון

אופן ההכנה

1. שוטפים היטב את הקינואה ומבשלים אותה בתוך סיר עם כוס וחצי מים עד שהמים נגמרים.
2. חותכים את עגבניות השרי לקוביות קטנות ומכניסים לקערה.
3. קוצצים את הכרוב לחתיכות קטנות ומוסיפים לקערה עם עגבניות השרי.
4. קורעים את עלי הנענע לחתיכות קטנות ומוסיפים לקערה.
5. מוסיפים לקערה את הקינואה המבושלת ומערבבים היטב את כל הירקות שבקערה.
6. מערבבים בכוס את השמן, המלח, המים, הדבש והקינמון ומפזרים מעל הסלט.
7. מקשטים את הסלט בגרעיני הרימון כיד הדמיון הטובה.

*ניתן להגיש כשהקינואה חמה או קרה.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!