המתכון: סלט סגולים

המצרכים:

1 סלק
1/4 כרוב סגול
1 בצל סגול
קורט מלח
1 תפו"א אדום
כף שמן זית
כף מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:

1. מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים את תפו"א האדום עד להתרככות.
2. קוצצים לתוך קערה את הסלק, הכרוב והבצל הסגול לקוביות.
3. כשתפוח האדמה רך מסננים אותו מהמים שבסיר, חותכים אותו לקוביות ומוסיפים לקערת הירקות.
4. מתבלים את כל התערובת במלח, פלפל, שמן ולימון.
5. מערבבים היטב ומגישים.

*ניתן לקצוץ שמיר ולפזר מעל הסלט.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!