המתכון: פטריות פורטובלו במילוי תבשיל קינואה

פטריות פורטובלו ממולאות בתבשיל קינואה

המצרכים:

1 כוס קינואה
1.5 כוסות מים
1 בצל יבש גדול
2 כפות שמן זית
6 פטריות פורטובלו גדולות
1/2 כוס תמרים מזן מג'הול מגולענים

מצרכים למרינדה:

1/2 כוס רוטב סויה
1/2 כוס מים
1/4 כוס שמן זית

הוראות הכנה:

  1. מחממים שמן זית בסיר. קוצצים את הבצל ומטגנים אותו קלות בשמן.
  2. שוטפים היטב את הקינואה ומוסיפים לבצל המטוגן יחד עם התמרים.
  3. מוסיפים לסיר את המים ומביאים לרתיחה.
  4. כשהמים רותחים מנמיכים את האש עד שהמים נגמרים.
  5. מערבבים בקערה נפרדת את כל המצרכים של המרינדה.
  6. טובלים את פטריות הפורטובלו במרינדה.
  7. מורידים את רגל הפטרייה וממלאים את הפטריות בתבשיל הקינואה המוכן.
  8. מניחים את הפטריות הממולאות בתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך רבע שעה.

בתיאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!