המתכון: פטריות פורטובלו במילוי קינואה וסייטן שווארמה

פטריות פורטובלו במיילוי קינואה וסייטן שווארמה

סטווופפפפפפ!!!!

ווווווואי אתם חייבים להכין את המנה הזו עכשיו. פשוט חבל להשתמש במילים מיותרות. ברגע שתטעמו- תבינו על מה אני מדברת. זהו. פשוט לכו עכשיו להכין 🙂

המצרכים למילוי – 6 מנות

1 כוס קינואה
2 כוסות מים
1 כוס סייטן שוווארמה
1 בצל יבש גדול
1/2 1 כפות שמן קוקוס
מצרכים למרינדה:
1/2 כוס רוטב סויה
3 כפות שמן שומשום
3 כפות שמן פשתן
6 פטריות פורטובלו גדולות

אופן ההכנה

1. מחממים את שמן הקוקוס בסיר. קוצצים את הבצל ומטגנים אותו קלות בשמן.
2. שוטפים היטב את הקינואה ומוסיפים לבצל המטוגן.
3. מוסיפים לסיר את 2 כוסות המים ומביאים לרתיחה.
4. כשהמים רותחים מנמיכים את האש עד שהמים נגמרים.
5. מוסיפים אל תוך סיר הקינואה את סייטן השווארמה ומערבבים היטב.
6. מערבבים בקערה נפרדת את מרכיבי המרינדה: הסויה, שמן השומשום ושמן הפשתן.
7. טובלים את פטריות הפורטובלו במרינדה.
8. מורידים את רגל הפטריה וממלאים את הפטריות במילוי הקינואה והסייטן.

*הצעת הגשה- ניתן להגיש את המנה לצד סלט ירקות טרי.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!