המתכון: מרק פיצה
המצרכים
1 בצל יבש גדול
4 עגבניות גדולות ואדומות
2 עלי סלרי + הגבעול
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות רסק עגבניות
כף שמן זית
חופן בזיליקום טרי
1 כף אורגנו
500 מ"ל מים
1/2 כוס כוסמת ירוקה אורגנית
אופן ההכנה
1. מחממים בסיר את שמן הזית.
2. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר עם השמן החם.
3. חותכים את העגבניות והסלרי לקוביות בינוניות ומוסיפים אותן לסיר.
3. מוסיפים לסיר גם את הבזיליקום, האורגנו, רסק העגבניות, התבלינים, המים, הכוסמת ומביאים לרתיחה .
4. כשהמרק רותח מנמיכים את האש ומבשלים למשך חצי שעה (או עד שהכוסמת מתרככת) .