המתכון: פיצה נפוליטנה על בצק בטטה

המצרכים לבצק:

1 בטטה בינונית מבושלת
2 כוסות קמח שיבולת שועל
מלח הימלאייה לפי הטעם

המצרכים לרוטב:

2 כפות רסק עגבניות
1 עגבנייה מגורדת
מלח הימלאייה, אורגנו, פלפל שחור, שום כתוש – לפי הטעם
גבינה צהובה מגורדת על בסיס חלב / צמחית

אופן ההכנה:

1. בקערה מועכים את הבטטה לפירה ומוסיפים את קמח שיבולת השועל והמלח. מערבבים היטב
2. אם צריך אז מוסיפים עוד קמח שיבולת שועל עד לקבלת בצק נעים לעבודה.
3. משטחים את הבצק לעיגול בעובי של 1 ס"מ ואופים בחום של 180 מעלות למשך 10-15 דקות
4. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב למעט הגבינ"צ ומורחים מעל הבצק האפוי
5. מפזרים את הגבינ"צ המגורדת מעל הרוטב ומכניסים לאפייה של עוד רבע שעה עד להתכת הגבינ"צ

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!