המתכון: אורז פרסי

אורז פרסי

המצרכים

2 כוסות אורז בסמטי
4 כוסות מים
1/2 חבילת פטרוזיליה
1/2 חבילת כוסברה
1/2 חבילת שמיר
1 כף כורכום
מלח הימאליה לפי הטעם
2 תפוחי אדמה גדולים
כף שמן זית בכבישה קרה

אופן ההכנה

1. קוצצים את הכוסברה, הפטרוזיליה, והשמיר לחתיכות קטנות.
2. מבשלים בסיר על אש גבוהה את האורז עם המים ומוסיפים את העלים הקצוצים.
3. כשהמים רותחים מוסיפים את הכורכום והמלח. מנמיכים את האש עד להתאדות מוחלטת של המים.
4. מקלפים את תפוח האדמה בעזרת קולפן וחותכים לפרוסות דקות.
5. מחממים את השמן במחבת ומשטחים את פרוסות תפו"א בשמן.
6. כשתפו"א מתרככים שופכים מעליהם את האורז המוכן ומהדקים היטב.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!