ספגטי ברוטב עגבניות

המתכון: ספגטי ברוטב עגבניות

ספגטי ברוטב עגבניות המצרכים

1 חבילת פסטה מסוג ספגטי/פנה/פוזילי מקמח כוסמין מלא
4 עגבניות גדולות ואדומות
1 בצל לבן/סגול
1 כף מלח הימאלייה
חופן בזיליקום טרי
כף שמן זית
1/2 קופסת רסק עגבניות
500 מ"ל מים
2 גבעולי סלרי עם העלים
1 כף אורגנו

אופן ההכנה

1. מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים את הפסטה עד שהיא מתרככת. מסננים ושוטפים במים קרים.
2. קוצצים את הבצל, העגבניות והסלרי.
3. מחממים את שמן הזית בסיר ומוסיפים את הבצל עד להשחמה קלה.
4. מוסיפים לסיר את  העגבניות, הסלרי, הבזיליקום, רסק העגבניות, המים ומביאים לרתיחה.
5. מתבלים במלח ואורגנו.
6. מגישים את הפסטה בצלחת ואת הרוטב מעל.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





2018-10-25T17:22:01+00:00