המתכון: סלט פסטה קר

המצרכים

250 גרם פסטה מלאה מסולסלת/קונכיות/ צינורות
4 עגבניות גדולות ואדומות
1 חבילת בצל ירוק
קורט מלח הימאלייה
קורט פלפל
חופן זיתים מגולענים שחורים או ירוקים
כף מיץ לימון טרי
1/2 כוס עדשים כתומות

אופן ההכנה

1. מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים את הפסטה עד שהיא מתרככת. שוטפים במים קרים ומסננים.
2. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ומוסיפים אותם לקערת הפסטה.
3. חותכים את הזיתים לטבעות ומוסיפים אותם לקערת הפסטה.
4. חותכים את הבצל הירוק לחתיכות קטנות ומוסיפים לקערת הפסטה.
5. שוטפים היטב את העדשים הכתומות ומבשלים בסיר עם מים רותחים עד להתרככות.
6. מוסיפים את העדשים המבושלות לקערת הסלט.
5. מתבלים את כל התערובת במלח, פלפל, לימון ומערבבים היטב.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!