המתכון: ריבת נקטרינות

ריבת נקטרינותהמצרכים

1.5 ק"ג נקטרינות
25 גרם ג'ינג'ר טרי
מיץ משני לימונים
100 גרם סוכר קנים אורגני
1 מקל קינמון גדול
12 מסמרי ציפורן

אופן ההכנה

1. חולטים את הנקטרינות במים רותחים לדקה, שוטפים במים קרים ומסירים את הקליפות.
2. מוציאים את החרצנים וחותכים לחתיכות גדולות.
3. קולפים את הג'ינג'ר וקוצצים דק.
4. מניחים במחבת את הנקטרינות, הג'ינג'ר, מיץ הלימון ומקלות הקינמון.
5. את מסמרי הציפורן מכניסים לתוך שקית בד, קושרים ומוסיפים למחבת.
6. מביאים לרתיחה על להבה גבוהה ומסירים את הקצף שנותר.
7. מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-40 דקות או עד לנקודת קרישה.
8. מוציאים את מקל הקינמון ושקית הבד עם מסמרי הציפורן ומגישים צונן

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!