קוסקוס בסגנון מרוקאי

המתכון: קוסקוס בסגנון מרוקאי

מנה טעימה חמה ומשביעה שמתאימה לכל ימות השנה אבל הכי כייף לאכול מנה של קוסקוס ביום חורף כשקר וגשום בחוץ.
מגוון עשיר של ירקות, ריח משכר של תבלינים וגרגירי סולת פריכים – מושלם!

קוסקוס מרוקאי עם סולת וירקותהמצרכים לתערובת הסולת:

4 כוסות סולת
1 כף מלח הימאלייה
1/2 כוס שמן זית
4 כוסות מים

המצרכים למרק הירקות:

1/2 בצל לבן/ סגול
1 כף מלח הימאלייה
1 גזר
1 ליטר מים
1 קישוא
2 גבעולי סלרי + העלים
1/2 ראש כרובית
1/2 ראש ברוקולי
1 תפוח אדמה
2 כפות חוואיג'

אופן ההכנה

1. הכנת הסולת: מערבבים את כל מרכיבי תערובת הסולת בקערה, מכניסים למיקרוגל ל-4 דקות, מוציאים ומערבבים, מכניסים שוב למיקרוגל ל-4 דקות, מוציאים, מערבבים ומנפים עם הידיים בנפת קוסקוס ממתכת.
2. חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות ומבשלים בסיר עם מים רותחים עד להתרככות הירקות.
3. מוסיפים את המלח ואבקת המרק הטבעית.
4. מגישים את הירקות המבושלים בצלחת על מצע הסולת.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





2018-11-22T14:58:23+00:00