המתכון: תפוחי אדמה אינדיאנים

תפוחי אדמה אינדיאניםהמצרכים

1 תפוח אדמה גדול
1 בטטה
1 כוס פירורי לחם מכוסמין מלא
קורט כורכום
קורט מלח הימאלייה
קורט פלפל שחור

אופן ההכנה

1. מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים את תפוח האדמה והבטטה עד להתרככות.
2. מועכים את תפו"א והבטטה לפירה.
3. מוסיפים לפירה את פירורי הלחם, התבלינים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
4. יוצרים מהעיסה עיגולים (או צורות) .
5. אופים את העיגולים בתנור בחום של 180 מעלות למשך רבע שעה.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!