המתכון: ממרח חומוס בייתי

המצרכים:

250 גרם גרגירי חומוס מבושלים (ניתן להשרות לילה ולבשל עד להתרככות או פשוט לקנות שקית של גרגירי חומוס קפואים ומבושלים)
1 בצל לבן בינוני
150 גרם טחינה גולמית משומשום מלא
200 מ"ל מים קרים
מלח לפי הטעם
קורט פלפל שחור לפי הטעם
כף שמן זית
כף מיץ לימון טרי
חופן פטרוזיליה
כפית שטוחה של פפריקה

אופן ההכנה:

1. מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים את גרגירי החומוס והבצל עד להתרככות.
2. מפרידים קליפה מכל גרגר חומוס. את הקליפה זורקים.
3. טוחנים את גרגירי החומוס, הבצל, הטחינה, המים, מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור עד לקבלת מרקם ממרחי חלק.
4. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
5. מגישים על צלחת ומקשטים מעל עם שמן זית, מעט פפריקה מתוקה ועלי פטרוזיליה.

*ניתן לנגב עם פיתה / לחם מקמח מלא או ללא גלוטן.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!