המתכון: עוגת תפוח בדבש (טבעוני)

עוגת תפוח בדבשהמצרכים

4 תפוחים חתוכים לפרוסות
1 תפוח מגורד בפומפייה
1 כפית ג'ינג'ר יבש טחון
1 כפית קינמון
1 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
1/3 כוס סירופ אגבה
60 גר' שמן קוקוס
180 גר' דבש
120 גר' מים רותחים
210 גר' קמח כוסמין
4 כפות שקדים מולבנים פרוסים

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה את כל המצרכים למעט פרוסות התפוחים והשקדים המולבנים.
2. מסדרים את פרוסות התפוחים בתבנית משומנת בשמן קוקוס, שופכים את התערובת על התפוחים ומפזרים מעל התערובת את השקדים.
3. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!