המתכון: הום פרייז

המצרכים:

4 תפוחי אדמה גדולים
2 בצלים גדולים
2 גבעולי סלרי + העלים שלהם
כפית מלח
קורט פלפל
2 כפות שמן זית
כף רסק עגבניות
2 כוסות מים

אופן ההכנה:

1. מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים את תפוחי האדמה למשך 5 דקות בלבד מרגע הרתיחה.
2. חותכים את תפוחי האדמה, הבצל וגבעולי הסלרי לקוביות בינוניות.
3. מערבבים בקערה את רסק העגבניות, המים, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מכניסים לקערה את כל הירקות ומערבבים היטב .
5. מניחים על נייר אפייה בתבנית ואופים בחום של 200 מעלות למשך כ-20 דקות או עד שתפוחי האדמה מתרככים.

*ניתן להוסיף רטבים לפי הטעם.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!