המתכון: אוזני המן במילוי בטטה

המצרכים:

כוס קמח כוסמין מלא
1 כפית שטוחה מלח הימאליה
1/4 כוס מים
1/4 כוס שמן זית
1 בטטה בינונית
קורט פלפל
קורט מלח

אופן ההכנה:

1. מקלפים את הבטטה מקליפתה ומבשלים אותה בתוך סיר עם מים רותחים עד להתרככות.
2. מועכים את הבטטה לפירה ומתבלים בקורט מלח וקורט פלפל.
3. מערבבים בקערה את הקמח, כפית המלח, המים והשמן עד לקבלת בצק אחיד, רך ושמנוני מעט.
4. קורצים מהבצק כדורים ומשטחים אותם לעיגולים.
5. מניחים מעט מהמילוי במרכז  העיגול וסוגרים לצורת משולש.
6. מניחים את אוזני ההמן בתבנית על נייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות או עד שמשחים.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!