המתכון: עוגיות בטעם חלווה

השילוב הזה של טחינה גולמית וסילאן יוצר את הטעם הכי מיוחד שיש: חלווה!
יש שאוהבים ויש שממש לא. אני מאוהבי החלווה 🙂

זהו מתכון לעוגיות הטעימות האלה, בגרסא הכשרה לפסח, ללא גלוטן וסופר טעימה.

תהנו 🙂

שיעורי בישול בריא בבתי ספרהמצרכים

1 כוס קמח תמי ורוד לביסקויטים
2 כפות טחינה גולמית של הררית
2 כפות סילאן 100% תמרים
קורט מלח
1 כפית פתיתי קוקוס
1 כפית קינמון
1/2 כוס מים

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת עיסה אחידה.
2. יוצרים עיגולים בגודל של כדור טניס.
3. מניחים את העיגולים על נייר אפייה ומשטחים אותם קלות.
4. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך רבע שעה- 20 דקות.
5. מוציאים להתקררות.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!