המתכון: תבשיל כוסמת ירוקה בסגנון אסייאתי
המצרכים:
2 כוסות כוסמת ירוקה
4.5 כוסות מים
2 כפות שמן זית
2 גזרים
רבע כרוב
1/2 בצל
2 גבעולי סלרי + העלים שלהם
1/4 כוס רוטב סויה ללא גלוטן
אופן ההכנה:
1. מחממים בסיר את שמן הזית.
2. מכניסים פנימה את הכוסמת ומערבבים.
3. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
4. קוצצים את הירקות לחתיכות קטנות, מוסיפים לסיר ומערבבים היטב.
5. כשהמים נגמרים מוסיפים את רוטב הסויה, מערבבים היטב ומורידים מהכיריים.
*התבשיל מוכן כ-10 דקות לאחר סיום ההכנה.