עוגת קוקוס ללא גלוטן

המתכון: עוגת קוקוס ללא גלוטן (טבעוני)

עוגת קוקוס ללא גלוטןהמצרכים ל- 7 מנג'טים

1 כף זרעי פישתן
3 כפות מים
40 גרם סוכר קנים אורגני
100 גרם קמח תמי לביסקוויטים
30 גרם פצפוצי שוקולד מריר 60% קקאו
1/5 כפית אבקת אפייה
36 גרם שמן קוקוס במצב נוזלי
36 גרם מי קוקוס

אופן ההכנה

1. טוחנים את זרעי הפשתן ומערבבים אותם בכוס עם המים. משרים ל- 5 דקות.
2. מערבבים בקערה את הסוכר ותערובת זרעי הפשתן לבלילה אחידה.
3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, פצפוצי השוקולד ואבקת האפייה.
4. בכוס גדולה מערבבים את השמן ומי הקוקוס יחד ושופכים אותם לבלילת זרעי הפשתן והסוכר.
5. שופכים את תערובת הקמח בשלושה שלבים אל קערת הנוזלים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
6. מעבירים לתבנית שקעים עם מנג'טים ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 175 דקות למשך כ- 25 דקות.
7. מוציאים ומצננים.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

  • נקטרינות בקערה

ריבת נקטרינות

  • ריבת שום

ריבת שום

  • שייק צהוב

שייק צהוב

  • שייק סגול

שייק סגול

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





2017-03-05T01:14:22+00:00