המתכון:סורבה פירות קפואים (טבעוני)

סורבה פירות קפואים

כשחם בחוץ- אני רצה למקרר ולוקחת סורבה פירות קפואים!

זה קר, זה מרגיע, זה מזין והכי חשוב סורבה הפירות שלי טעים כל כך!!
בדיוק עכשיו כשחם חייבים להתקרר קצת- סורבה פירות קפואים הוא הפתרון המושלם לכך!!
אתם הולכים להיות מופתעים מכמה שזה טעים.. אז  קדימה להתחיל להכין .. כי בחוץ לוהט!! אתם עוד תודו לי על כך 🙂

המצרכים ל-4 מנות

100 גרם שוקולד צ'יפס מריר איכותי, פרווה
3/4 כוס חלב שקדים
1/2 כוס קשיו לא קלוי
1/2 1 כפות שמן קוקוס
2-3 כפות סוכר קנים אורגני
5 פולי קקאו שלמים, לא קלויים (לא חובה)
3 כוסות קרח
1/2 כוס טחינה גולמית של הררית
200 גר' פירות קפואים לבחירתנו: תותים, בננות. מנגו וכדו'

אופן ההכנה

1. טוחנים את כל המרכיבים מלבד הקרח והשוקולד צ'יפס בבלנדר חזק מאד, עד שמתקבל קרם סמיך וחלק.
2. מוסיפים את הקרח וטוחנים תוך כדי דחיסה עד שמתקבלת גלידה רכה.
3. מערבבים פנימה בעזרת כף את השוקולד צ'יפס והפירות.
4. מכניסים להקפאה למשך 3 שעות לפחות.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!