המתכון: פוקאצ'ה עם תבלינים ועשבי תיבול

פוקאצ'ה עם תבלינים ועשבי תיבול המצרכים לבצק:

1 כוס קמח כוסמין
1 כוס קמח לפוקאצ'ה
1 כף שמרים יבשים
1 כף מלח הימאלייה דק
קורט סוכר קנים אורגני
1/4 כוס שמן זית
3/4 כוס מים חמימים

המצרכים לתיבול:

מלח הימאלייה גס
עשבי תיבול טריים לפי הטעם: רוזמרין / זעתר / טימין

אופן ההכנה

1. מערבבים היטב בכוס את השמרים, המים החמימים והסוכר.
2. מערבבים בקערה את מצרכי הבצק ומוסיפים את תערובת השמרים.
3. מערבבים את החומרים הרטובים והיבשים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
4. לשים את הבצק עם ידיים משומנות ומניחים לו לתפוח כחצי שעה.
5. קורצים עיגולים בגודל הפוקאצ'ה שרוצים ומשטחים עם כריות האצבעות (יוצרים גומות ושומרים על עובי הבצק).
6. מפזרים מעל הבצק את התבלינים ועשבי התיבול שרוצים ומניחים בתבנית על נייר אפיה.
7. מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות ואופים עד שמשחים.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!