מערוטה

המתכון: מערוטה-עוגיות במילוי תמרים

מערוטה בטעם של פעם!

זוכרים כמה היינו אוכלים מערוטה כשהיינו קטנים? זוכרים את הטעם המדהים שהיה לעוגיות הממכרות הללו?? אני נותנת לך ממש חלון לעבר, לניחוחות ולטעם המשכר. ממליצה בחום להכין ולטרוף הכל 🙂

המצרכים

5 כפות שמן קוקוס
1/2 כוס סוכר קנים אורגני
2 ביצים
1/2 כוס שמן
כפית תמצית וניל
2.5 כוסות קמח (כוסמין, שיפון)
1 כוס קמח מלא
1 שקית אבקת אפיה
1 מיכל של ממרח תמרים

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל החומרים יחד ולשים עד לקבלת בצק רך מאוד עד דביק.
2. משטחים את הבצק בעזרת הידיים.
3. מורחים כמות נדיבה של ממרח תמרים על הבצק.
4. מגלגלים את הבצק לרולדה וחותכים עפ"י הגודל הרצוי.
5. אופים בתנור למשך חצי שעה או עד שהעוגיות מזהיבות בחום של 200 מעלות.
6. מפזרים מעל העוגיות אבקת סוכר.

* הצעה לשדרוג- ניתן להוסיף למילוי קינמון ו/או אגוזים.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

  • נקטרינות בקערה

ריבת נקטרינות

  • ריבת שום

ריבת שום

  • שייק צהוב

שייק צהוב

  • שייק סגול

שייק סגול

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





2017-06-12T14:23:00+00:00