לביבות תירס

המתכון: לביבות תירס

לביבות תירס

לביבות תירס אפויות וטעימות

בתור אחת שנאלצה לטעום כ"כ הרבה לביבות בחיי על מנת להביא לכם את המתכון הכי טוב שאוכל למצוא- לביבות התירס היו הכי טעימות! משהו המרקם שלהם, הבריאות שהן מביאות והשובע המהיר פשוט שבה אותי. מאז אני מנסה להעביר את הבשורה לכמה שיותר אנשים. המנה הזו נטרפת על ידי מבוגרים וילדים כאחד!

המצרכים

1/2 ק"ג קמח מנופה (מלא, שיפון, כוסמין)
1 שקית אבקת אפייה
מעט מלח
1 קופסת תירס (כולל המים)
צרור שמיר

אופן ההכנה

1. קוצצים את השמיר
2. מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת חלקה, סמיכה ודביקה .
3. ממלאים כף בבלילה ומניחים על נייר אפייה בתוך תבנית עד לסיום הבלילה.
4. אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע שחום.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





2018-01-03T14:05:05+00:00