המתכון: קינמונים
המצרכים לבצק:
1 כוס קמח כוסמין מלא
1/4 כוס סוכר קנים
1/4 כוס שמן זית
קורט מלח
1/2 כוס מים
המצרכים למילוי:
1/4 כוס סוכר קנים
1/4 כוס קינמון טחון
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
2. משטחים את הבצק לפיתה דקה מאוד.
3. מפזרים את מרכיבי המילוי על הבצק.
4. מגלגלים את הבצק מעל המילוי תוך הטמעת המילוי בתוך הבצק.
5. חותכים את רולדת הבצק לעוגיות בגודל הרצוי.
6. מכניסים לאפייה בחום של 200 מעלות למשך רבע שעה-20 דקות (תלוי בעוצמת התנור)