המתכון: מוס שוקולד בכוס דקורטיבית

המצרכים:

2  אבוקדו רכים (345 גרם)
1/2 כוס אבקת קקאו (30 גרם)
20 תמרים מזן ברהי (216 גרם)
קורט מלח
כפית תמצית וניל
40 גרם סירופ מייפל טבעי

אופן ההכנה:

1. משרים את התמרים במים חמים, מקלפים את קליפתם ומגלענים.
2. טוחנים בבלנדר את כל המצרכים עד לקבלת מרקם חלק.
3. יוצקים את המוס לתוך שקית זילוף (עם או בלי צנתר) ומזלפים לתוך כוס דקורטיבית.

*לקישוט ניתן לפזר פתיתי קוקוס.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!