המתכון: שווארמה כרובית

המצרכים:

1 ראש כרובית
1 בצל יבש גדול
2 כפות תבלין שווארמה
1/2 כוס שמן זית
1 כף גדושה מלח הימאלייה
1/2 כפית פלפל שחור
1 כוס מים

אופן ההכנה:

1. מבשלים את ראש הכרובית בתוך סיר עם מים למשך 5 דקות מרגע הרתיחה.
2. לאחר מכן מניחים את הכרובית בתבנית על נייר אפייה ומשמנים את הכרובית ב-1/4 כוס שמן זית.
3. מכניסים את הכרובית לאפייה בתנור בחום של 200 מעלות טורבו עד להשחמה (כ-20 דקות)
4. חותכים את הבצל לפרוסות דקות של חצי ירח ומטגנים במחבת עם 1/4 כוס שמן עד להשחמה
5. מוסיפים למחבת את תבלין השווארמה, המלח וכוס המים ומערבבים היטב עד לרתיחה.
6. מוציאים את הכרובית מהתנור ומפרקים לפרחים. חותכים כל פרח לחצי
7. מוסיפים את הכרובית למחבת עם הבצל והתבלינים ומערבבים היטב. משאירים להתבשל כ-5 דקות

*ניתן להכניס את הכרובית לפיתה מכוסמין מלא, עם ממרח חומוס, טחינה וסלט ירקות חי.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!