המתכון: פשטידת כרובית וברוקולי

פשטידת כרובית וברוקוליהמצרכים

שכבת הכרובית:

1 שקית פרחי כרובית קפואה
1 בצל
1/2 כוס מי קוקוס
כוס קורנפלור
כפית מלא הימלאיה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
מעט שמן קוקוס

שכבת הברוקולי

1 שקית ברוקולי קפוא
1 כוס קמח כוסמין מלא
3 כפות טחינה גולמית
1 אבקת מרק טבעית

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הכרובית והברוקולי בשני סירים נפרדים
  2. כשהכרובית רכה מסננים את המים ומוסיפים לכרובית את חלב הקוקוס, הקורנפלור, מלא הימלאיה והפלפל השחור.
  3. מועכים היטב את הכרובית עד לקבלת פירה כרובית ומערבבים את כל המרכיבים יחד
  4. חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים במחבת עם 2 כפות שמן זית
  5. כשהבצל משחים מוסיפים אותו לתערובת הכרובית ומערבבים היטב
  6. כשהברוקולי רך מסננים את המים ומועכים אותו לפירה
  7. מוסיפים לתוך פירה הברוקולי את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
  8. משמנים תבנית בשמן קוקוס ושופכים את תערובת הברוקולי לתבנית ומשטחים
  9. שופכים את מחית הכרובית מעל שכבת הברוקולי ומשטחים היטב
  10. מכניסים את התבנית לתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!