המתכון: פשטידת ברוקולי וכרובית

המצרכים:

ראש כרובית בינוני
ראש ברוקולי בינוני
1 כוס קמח חומוס/ עדשים כתומות
כף שטוחה מלח הימאלייה
קורט פלפל
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1. מבשלים בנפרד בתוך סיר עם מים רותחים את הברוקולי והכרובית  עד להתרככות.
2. מסננים את הברוקולי והכרובית מהמים.
3. מועכים בקערות נפרדות את הכרובים והברוקולי עד לקבלת מחית גסה.
4. מוסיפים לכל קערה 1/2 כוס קמח, 1/2 כף מלח, קורט פלפל, כף שמן זית ומערבבים היטב.
5. שופכים את תערובת הברוקולי לתבנית ומשטחים.
6. שופכים את תערובת הכרובית מעל תערובת הברוקולי ומשטחים.
7. אופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות.
8. מוציאים מהתנור להצטננות.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!