המתכון: עוגת שכבות בכוסות

המצרכים לבסיס:

חבילת ביסקוויטים מחיטה מלאה / כוסמין מלא

המצרכים לקרם השוקולד:

חבילת טופו משי
250 גרם שוקולד מריר
2 כפות חלב סויה
1 כפית קקאו
1 כפית תמצית וניל
2 כפות סירופ אגבה
קורט מלח

המצרכים לשכבה העליונה:

פצפוצי אורז מלא

אופן ההכנה:

1. מפוררים לתוך הכוסות את הביסקוויטים.
2. ממיסים את השוקולד בקערה מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי).
3. מכניסים את כל המצרכים של קרם השוקולד (כולל השוקולד המומס) למטחנה חזקה וטוחנים עד לקבלת קרם חלק.
4. שופכים על שכבת הביסקוויטים את קרם השוקולד.
5. מפזרים מעל קרם השוקולד את פצפוצי האורז המלא

*ניתן להוסיף עוד שכבות של קרם שוקולד וביסקוויטים.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!