המתכון: סלט אבוקדו מעוצב

המצרכים:

1 אבוקדו רך
1 עלה חסה גדול
1 מלפפון
1 עגבנייה
קורט מלח
כף שמן זית
כף מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:

1. חותכים את האבוקדו לשניים ויוצרים עיגולים מ"בשר" האבוקדו בעזרת כפית פריזיין קטנה.
2. חותכים את העגבניות והמלפפונים לצורות שרוצים: מקלות דקים, פרוסות, חצאי פרוסות וכו'.
3. שוטפים היטב את עלה החסה ומתחילים לעצב כראות עיניכם: אפשר להניח אותו על הצלחת כמצע,
מעליו להניח את עיגולי האבוקדו, לסדר את העגבניות והמלפפונים אחד ליד השני/ מעל השני
4. מתבלים במלח, שמן זית ולימון

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!